Frågestund

Hejhej!

Tänkte ha en liten Frågestund här på bloggen. Jag skriver ju inte så mkt om mig själv, skriver ju mer om min vardag osv. Så om ni har några frågor kommentera DETTA inlägg. Svarar  på frågorna 3/7. Åker till Åland 4/7 och då kan jag inte skriva på hela den veckan... Men som sagt, fråga på!

 

 

Danni♥

Midsommar

Hejhej!

Idag har vi varit på ngt ställe som hette Römmen och firat midsommar. Eller firat och firat, jag har väl mest stått och glott och varit uttråkad. Det regnade och var kallt, världens bästa midsommar väder!

Jag känner att jag måste hålla på med hästar snart! Har typ ångest för att jag inte kommer peta på en häst på typ hela sommaren. Fast jag håller på att kolla om det finns ngt stall eller ngt på Åland, så kanske jag kan rida lite där :).

Men nu måste jag sluta...



/ Danni♥

ps. frågestund på g. Kommentera frågor! :)

Hejhej!

Först måste jag bara säga; Jag måste sluta lova att jag ska skriva två inlägg varje dag, nu har jag inte skrivit ett enda på 6 dagar!^^

menmen, Nu är jag iaf hos pappa, ska upp till Järpen imorgon. Åttta timmars bilresa, jippi! Ska fira midsommar och så. Medans jag är där kommer jag nog inte skriva, tror jag. Vi får se. Men jag skriver ner allt som händer på ett papper så skriver jag det här sen. Men vad ska ni göra nu i sommar då?

Jag ska;

* Järpen

* Åland

*Övik

Det ska jag göra med Pappa. Sen med mamma ska jag Till varma Flordia! Ska bli roligt. Ska stanna i 3 veckor. Så då blir det väl INGEN uppdatering alls...

Ska se om Jag hinner uppdatera imorn innan vi åker.

Glad sommar// Danni♥

Gröna lund nästa!

God morgon!

Idag åker vi till grönan med stallet. Roligt. Fast samtidígt Hatar jag att åka bergochdal banor och sånt, så jag står väl mest och titttar på.Fast Alice gillade inte heller att åka så mycket, så vi kan gå runt och åka bebis grejerna^^
Men ska iaf försöka åka jetline och Extreme. Kanske. Fast jag ska åka frittfall! DEn är typ den ända läskiga jag vågar åka! haha, feg ja är!

Dagens outfit:

Vit halvlång tunika med tryck: H&M

svarta shorts: koola Anna

Svarta korta tights: Gina tricot.


Nu ska jag gå ut med Diesel, hörs!

// Danni

Ny design

Tyx om nya designen? kanske inte världens vackraste, men somrig!:)

Skolavslutning!

Hejhej!

Haha, jag som skulle skriva ett inlägg varje dag, va fasen, har inte skrivit på typ 1 och enhalv vecka! sry.

Jaja, Idag hade vi iallafall skolavslutning. sköönt. Innan så gick vi och badade hos en i klassen som har pool, men jag är som jag är och glömmer handduk. ( Fast tänkte ändå inte bada, hade plattat håret, och det blir lockigt när det är blött.) Melinda den bajskorven är på ridläger och ringer inte när hon lovat! Grr...  Men aja, hoppas hon lär sig ngt iaf ;)  Jag tänkte byta design, till en jättesomrig. Som vissa kanske vet så tar jag alla desiger från bloggdesign.nu. Men i sommar kommer jag nog inte skriva så mycket, ska till Usa o så, och jag skriver inte när jag är där. Men fram till dess ska jag (betonar ska) skriva MINST 2 inlägg varje dag.

Menmen, ska leta design.

Glad sommar

Danni

Dagens

Hejhej!
Förlåt att jag inte skrivit på typ 50 år... ska försöka börja skriva MINST ett inlägg varje dag. Men det har varit så mycket. Prov hela tiden typ. I torsdags red jag sandor, och det gick så himla bra, han var så extremt duktig. Och nu på torsdag så ska jag rida program (typ som en tävling, fast ändå inte) och min ridlärare sa så här i torsdags; ja daniela, hu har jag extra höga förväntningar på dig.Det kommer gå piss bara för det :p eller så går det jättebra, you never know. Aja, här kommer iaf ett dagens:

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: mjukglass
DAGENS KLÄDSEL:svarta byxor, rosa linne
DAGENS FRISYR:utsläppt
DAGENS LÅT:sk8er by - avril lavinge
DAGENS PLANER:plugga...
DAGENS SAKNAD:champion
DAGENS DUMMASTE:inget än så länge...
DAGENS MISSLYCKANDE:samma som ovan
DAGENS DROG:fun light saft
DAGENS KÖP: inte köpt ngt
DAGENS GODIS: citronläppar
DAGENS HUMÖR:tråkig
DAGENS CITAT: massor...
DAGENS ROLIGASTE:väckte melinda halv 9 imorse via mobilen!:)


Danni