Shopping igår!

Hello!



Igår var vi och shoppade på Florida Mall. Köpte ett par högklackade skor (för 8 dollar!!!) två klänningar och en rosa T-shirt. Idag är vi bara hemma, solar och badar:) Här är det jättevarmt och soligt, fast det bli mörkt jättetidigt på kvällarna...  Imorgon ska vi kanske till disneyland...

Men nu ska jag bada


// Danni

Godmorron sverige!

Hellu:)

här är klockan 20 i 7, men hos er är den väl 20 i 2på natten?

Idag har vi badat på en strand som heter cucoa beach. Jättefina vågor och strand, köpte "bodysurf/bodyboard" . Det är som en surfingbräda som man ligger på. Asroligt!


Nu måste jag berättta vad som hände igår kväll, när vi satt och åt. Mormor skulle gå in i sitt rum, och så hör vi ett skrik, och vi år dit och kollar, då sitter det en jäkla kackerlacka på väggen, så äcklig! Så tog vi bort den, och efter kanske tio minuter så var det en likadan i köket... Euw, hatar kackerlackor!

Måste sluta nu, ska äta middag...


// Danni

Imorgon...

... drar jag! flyget går runt 11 på förmiddagen, vi mellanlandar i New york (!) och sedan flyger vi vidare till Miami!:) Gud vad jag längtar! Men, det kanske dyker upp ngt inlägg dåochdå, fick veta att vi tar med en dator, men jag kommer ju inte sitta och hålla på med den bara för att vi har en!:)


Till alla som känner mig, och har mitt mobilnummer:

Jag kommer inte ha med mig mobilen till Usa, så sms och sånt kommer jag inte svara på... Men vykort kommer!^^<3


Nu blev det ett väldigt kort inlägg. Har mkt att göra idag, först ska jag åka till stinsen och se om jag hittar ngn "solklänning". Kom på att jag inte har en enda klänning som jag kan ha på en vardag, har bara "finklänningar"! (?)

Och sedan ska vi packa, fast det sköna är att vi inte ska ha med oss så mkt kläder. Finns tvättmaskin + att vi köper väl lite kläder där. Men jag har skoångest! Har redan bestämt vad jag ska ha för kläder ( twilight-tunika, skinntights, skinnjacka) men mina ballerina har jag pansionerat, sulan åkte nästan av^^  Men, hörs ikväll

 

// Danni

God morgon!

Hejhej! (sry att jag inte skrivit på ngra dar^^)

Vaknade 05:15, drömde mardröm och jag vill INTE sova igen, då kanske jag drömmer den igen^^.

Så jag har suttit och slöbläddrat i böcker, ritat och nu håller jag på med datorn. Gud vad trött jag kommer att vara sen...

Men iaf, idag åker vi tillbax hem till mamma, och i övermorgon drar vi till USA! :) Men under dom två/tre veckorna jag är där, kommer jag INTE att blogga ngt, men jag lovar att skriva allting i en bok, och sedan lägga upp det här + ta en MASSA bilder^^!

 

Hörs senare idag, när dagen lixom har börjat^^

// Danni

I Ornskoldsvik!

Hejhej!

 Nu ar vi framme i Ornskoldsvik assa ovik. Har ej svenska alfabetet pa datan jag andvander, om ni tkr jag skriver konstigt! :) Men bilresan var ratt smidig, tog typ 4 timmar att aka bara. Pappa lurade mig och sa att det var over 60 mil, nar det egentligen var 46 mil (haha) Men det kommer att vara ganska lag uppdatering under helgen, imrogon ska vi på ett 80 ars kalas och pa sondag skulle vi kanske aka till hem igen. ''

Ihh, nu ar det bara en vecka kvar tills vi drar till Usa! Langtar! Nu e jag inte så flygradd langre! :)


/ Danni

Sommarbilder + Dagens outfit!

Hello!

Förlåt att jag skriver så sent, datan har varit jätteknäpp:p Men här kommer dagens outfit + lite sommarrbilder!

 Tunika - köpt i New York
                                                                                                        shorts- H&M







Ha, hatar den här bilden, men alla andra säger att den e ok^^

Imorgon åker jag ju upp till Övik, men vi tar med datorn så jag bloggar medans jag är där. Men imorgon på dagen blir det ingen uppdatering, kanske på kvällen! :)

Gonatt // Danni ♥

Konstigt...

Hej!

Hittade två rätt kostiga grejor man knappast ser dagligen, eller?

 Bildkälla: bosajten.se
Haha, ett lyxhotell för fåglar^^

Bildkälla: Google.se

Ehh, blandning mella krokodil och fågel???

// Danni

The baseballs

Hello!

Först måste jag bara säga shit vad dåliga rubriker jag kommer på! Menmen, det får ni stå ut med.

Nu har vi precis ätit klart middagen (trerätters...) Klockan 10 på kvällen liksom! Jag har lekt paparazzi hela tiden, tagit kort på allt och alla, så imorgon kommer bilder:)  Men har ngn hört talas om The Baseballs?  Det är typ en grupp som tar en känd låt, och gör om den till Rocka-Billy typ :) Ganska bra faktist. Men dom har gjort om Bleeding Love så sjukt dåligt, så den blir jag bara irriterad på^^ Men Umbrella och Hot n cold är rätt bra.

Här kommer Umbrella - Rihanna ( Fast nu med the baseballs)

 

 



Helt Okej faktist, kan fixa in dom andra låtarna imorgon, annars kan ni ju lyssna på Youtube :)// Danni

 Hello!

Nu har jag suttit framför datan i typ en timme, och nördat spela.se^^  Hehe...  Men iaf, idag på förmiddagen var vi och badade i Björklinge, åkte hem igen vid 14.00 kanske´. Det är så himla varmt, man dör ju typ av värmeslag så fort man går ut! Och inte är det bättre inne, det är lika varmt där...

Nu ska jag ju snart åka till Florida, och jag har blivit så himla flygrädd. Jag går runt och tänker; åhh, vi kommer krascha, jag kommer dö...! osv. Och jag har aldrig varit rädd för att flyga, jag har bara tyckt att det är roligt. Men flygresan går nog bra, även om jag kommer sitta stel som en pinne och tänka att vi kommer  krascha...

 

Men nu måste jag sluta, ska få gäster och måste fixa mig... Men skriver ikväll // Danni

Bildbomb!

Hello!

Här kommer en massa bilder från Åland!


 Badplats!

Kvällsdopp...

Me...





 haha, normalt?



Jag kan faktist le också^^





Det var alla bilder som jag lägger upp nu, men sen kmr  säkert flera! :)

// Danni

Hemma...

Hejhej!

Nu har jag kommit hem från Åland! Det var rätt roligt där, vi badade typ varenda dag! :) Vi hade iaf tur med vädret! Bilder kommer senare idag, har inte fixat över bilderna från kameran än.


Sen har jag en liten efterlysning;

Någon som kan göra gratis bloggdesign till mig? Eller förklara hur man gör? Kommentera då! :)

Nu måste jag sluta, men först kmr lite twilightbilder jag hittade! asroliga!


Ohno, he didnt!

 HAHA!

God Morgon och Hej då!

God morgon! Ha, normalt att blogga kvart i sju på en helg! Men ska ju till åland idag, så ska åka om till färjan om en  kvart. Var faktist inge trött imorse när jag vaknade (06:00) men det berodde kanske på att jag ändå var vaken typ halva natten! Jag somnade kanske 2 , vaknade igen vid 3, somnade vid fyra, vaknade fem och sov till sex. Jag har sovit kanske 4 timmar inatt... Men samtidigt är jag jätteförkyld, hostar och har ont i halsen, och då brukar jag ha svårt att sova. Menmen, som ni kanske vet så kommer jag ju inte skriva på hela veckan:( kan inte ta med datan dit, och det är inte säkert att det finns ngt nätverk där.

Nu måste jag gå och packa det sista! // Danni♥

 

ps. När jag kommit hem kmr BILDBOMB! <3

Fyrishov nästa!

Hej!

Imorgon åker ju vi till åland, så vi skulle egentligen bara vara hemma och packa idag, men eftersom det är  40grader varmt ute, så ska vi åka till fyrishov istället, och packa ikväll. Man kan knappt vara inne heller, det är jättevarmt överallt. Vi har typ dragit ner alla persienner så att solen inte lyser in. Och inte hjälper det att vara i skuggan heller, där är det 30 grader. Det är rätt konstigt, på vintern klagar vi på att det är kallt, och blir det över 35 grader på sommaren klagar vi på att det är för varmt^^. Menmen, nu ska jag se om vi har glass, så ska jag göra milkshake!  Ses// Danni

 

 Hit ska jag!

Mums!!!

*ASG*

Haha, Askul!





Haha, ´"det är inte riktigt min still att upp" Nehe, spring då! hahahaha!!!

Infoinlägg!

Hej igen!

Här kommer det lilla "infoinlägget" om vad som händer med bloggen i höst!

# Ny personlig design (ej gratisdesigner, utan en jag själv gjort)

# Bilder, ska vara MINST 1 bild i typ varje inlägg

# skriva minst 2 inlägg varje dag ( jag vet, men jag LOVAR)

# Hamna på Aktiva listan grejen

# få fler besökare

Det var det jag vet nu, men sedan kommer det ju alltid upp fler ideer! Om ni har ngt tips på hur designen ska se ut,, så kommentera det nu! :)

Svar på Frågestunden!

God morgon!

Här kommer nu svaren från frågestunden. ( Mer om vad som händer med bloggen i höst kmr)

Amira frågar;

Vad  heter din bästa vän?

Svar: Ja, jag vet inte om Melinda och jag är  "bästisar"... Men jag säger Melinda! (sen får hon kommentera vad hon tkr^^)


Amira frågar (igen)

Hur ser du ut?

Jag är blond, lång och har blågröna ögon.

Viktoria frågar;

Jag har läst att du är mkt med Anna, vad får hon, 1-10?

10 såklart! :)

Emmi frågar;

Vilken kille i din klass skulle du välja?

jaa, ingen faktist, Jag vet att det e ett dåligt svar, men har inget annat! sry! :)

Det var alla svaren från frågestunden! En ny kommer i Höst, ska även skriva ett litet "info inlägg" snart, där det står vad som kommer hända med bloggen i höst!

Danni♥

Hemma igen

Hej!

Kom hem från Järpen igår kväll, men var så trött och orkade inte skriva. Idag var vi på fyrishov en snabbis, och nu ska pappa åka och handla mat till åland. Imorgon avslutas frågestunden!

Själv ska jag nog göra ingenting. Det är jag rätt bra på^^ Menmen, här kommer ett dagens!

 

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Jordgubbar och vattenmelon
DAGENS KLÄDSEL:Vita shorts och en rosa t-shirt
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS LÅT: My happy ending - avril
DAGENS PLANER:Göra absolut INGENTING
DAGENS SAKNAD:Champion
DAGENS DUMMASTE:Inget en så länge..
DAGENS MISSLYCKANDE: När jag var på fyrishov så var det ngra som spela fotboll, också sköt dom bollen för långt, så hamnade den vid mig. Jag skulle skjuta tillbaka den, men istället så tappar jag min ena sko (flip flop) och den flyger rakt på ngn medans bollen flög åt andra hållet, bort från dom som spelade... Pinsamt.se!
DAGENS DROG:Vatten
DAGENS KÖP:Glass (cornetto) och Oreo
DAGENS GODIS:Nothing...
DAGENS HUMÖR:Glad!
DAGENS CITAT:Dont buy the lie ( ngn hade klottrat det på en reklamaffish vid busshållplatsen)
DAGENS ROLIGASTE: Vet inte...

Danni ♥